Lasagne
Karbonadedeig
Hvitløk
Sambal olek
Basilikum
Oregano
salt og pepper
Hakkede tomater
cottage cheese
squash
-Bruk en ostehøvel og skjær tynne skiver av squashen, legg disse på en tallerken og dryss litt salt over. Dette er for å trekke vannet ut av squashen. La de ligge sånn i minst 15 min, før de tørkes godt.
-Stek karbonadedeigen sammen med most hvitløk og urter. Hell på hakkede tomater og la dette koke inn som en tomatsaus. (Smak gjerne til med litt sukrin for å få litt sødme på sausen.)
-Legg ett lag med kjøttsausen i bunnen av en ildfast form.
-Legg et tynt lag med squash over kjøttsausen, så et lag med cottage cheese over squashen. Deretter et lag med kjøttsaus over cottage cheesen.
-Fortsett å fyll på lagvis til formen er full.
Stekes på ca 225 grader i 15-20 min i ovnen.
Serveres med salat og en dæsj kesam.
Hvitløk
Sambal olek
Basilikum
Oregano
salt og pepper
Hakkede tomater
cottage cheese
squash
-Bruk en ostehøvel og skjær tynne skiver av squashen, legg disse på en tallerken og dryss litt salt over. Dette er for å trekke vannet ut av squashen. La de ligge sånn i minst 15 min, før de tørkes godt.
-Stek karbonadedeigen sammen med most hvitløk og urter. Hell på hakkede tomater og la dette koke inn som en tomatsaus. (Smak gjerne til med litt sukrin for å få litt sødme på sausen.)
-Legg ett lag med kjøttsausen i bunnen av en ildfast form.
-Legg et tynt lag med squash over kjøttsausen, så et lag med cottage cheese over squashen. Deretter et lag med kjøttsaus over cottage cheesen.
-Fortsett å fyll på lagvis til formen er full.
Stekes på ca 225 grader i 15-20 min i ovnen.
Serveres med salat og en dæsj kesam.
Jeg vil ikke akkurat kalle det for lasagne. Men den var
enormt god! Og klarte ikke å slutte å spise :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar